Alumni Zevenkerken

Bal van Loppem

30/09/2015

Geachte heer/mevrouw,

Elk jaar organiseert de Abdijschool van Zevenkerken in het najaar haar retoricabal. De editie van dit jaar zal doorgaan in het Grand Casino van Knokke op dinsdag 10 november 2015.

We hebben reeds een gemotiveerd en enthousiast comité samengesteld om het Bal van Loppem in goede banen te leiden en om er voor iedereen opnieuw een topevenement van te maken. Maar we kunnen dit niet alleen. De financiële steun van buitenaf is onmisbaar. Daarom hopen wij om op uw steun als sponsor te mogen rekenen.

We zijn op zoek naar sponsors die bereid zijn om zowel contant als in natura te sponsoren. Voor hen doen we graag iets terug. Alle sponsors worden uitgenodigd op de receptie die voor het bal zal plaatsvinden, krijgen tickets en zijn vrij om reclame te maken voor hun bedrijf of product. Natuurlijk kunnen we uw bedrijf of product in overleg speciaal integreren in ons evenement.
De sponsor staat dus de hele avond in de kijker.

De winst van ons evenement gaat naar het goede doel.

Bent u bereid om te sponsoren, of heeft u een interessant aanbod dat voordelig kan zijn voor beide partijen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Contactpersonen:
Arnaud de Breyne (+32471/66.99.23)
Emiel Coucke (+32479/17.34.65)
Copyright © 2024 Alumni Zevenkerken Developed by To The Dot